Mis juhtus väikese poisiga?

Video poisist, kes elas kord Suunemi linnas. Kui sul on kodus printer, saad siit poisi tüdruku või laste pildi endale või väiksele õele-vennale värvimiseks. Soovitan lõigata värvitud lips välja ja kleepida pildilapsele kaela/juustesse. Kui liimid oma töö veidi suuremale värvilisele kartongile, tekib ka kena pildiraam.

Kui leiad erinevusi video ja meie jutu vahel, kirjuta kindlasti 
aadressil tyrippk (ätt) gmail.com ja osale auhinnamängus.
 Oleks tore näha ka fotot sinu värvipildist. 
29.märtsi hommikul loosime esimese auhinnasaaja!

Multifilm on inglise keeles, eestikeelse piibliloo leiad siit (2.Kuningate 4:8-37):


Eliisa oli Jumala prohvet. Ta kohtas ühte rikast naist, kes oli väga lahke tema vastu. Naine andis Eliisale süüa ja tegi talle toa oma majja, kuhu ta sai alati tulla, kui prohvet jälle sinnakanti sattus.
Ka meie peaksime olema head inimeste vastu, kes kuulutavad Jumala Sõna. Kui sa ei austa Jumala jutlustajaid, siis sa ei saa ka Jumala õnnistusi vastu võtta.
Kuna rikas naine õnnistas Eliisat, siis Jumal käskis Eliisal olla õnnistuseks ka talle. Eliisa küsis naiselt, mida ta kõige rohkem sooviks. Kas on vaja tema heaks kõneleda väepealiku või kuningaga? Naine, kellel ei olnud ühtegi last, soovis saada poega. Täpselt aasta pärast Jumal andiski naisele väikese beebi. Beebi kasvas üles ja oli õnnistuseks oma emale.
Kõik lapsed on Jumala kingitused. Kingitus peaks tooma rõõmu. Kuidas saaksid sina tuua rõõmu oma vanematele?
Eliisa ütles naisele, et ta südame igatsus täitub. Jumal andis suunemlannale poisslapse. Beebi tegi ta elu täiuslikuks. Jumal armastab sind ja tahab, et su rõõm oleks täielik. Kuna Jumal meid armastab, siis Ta ka hoolitseb meie eest.
Ühel päeval jäi naise poeg väga haigeks. Ta oli väljas põllul oma isaga. Teenijad tõid poisi koju ema juurde, aga poiss suri. Kuna see laps oli Jumala kingitus, siis kurat tahtis teda tema perekonnalt ära varastada. Saatanale ei meeldi, kui Jumal meid õnnistab. Ta tahab Jumala õnnistused meilt ära varastada. Tema ema ratsutas eesliga kiiresti prohvet Eliisat otsima. Kui Eliisa tuli väikese poisi juurde, heitis ta ennast poisi peale ja palvetas. Poisi nahk läks soojaks. Jumal armastas väikest poissi nii väga, et Ta äratas ta uuesti ellu.
Jumal armastab sind ja Ta tahab, et ka sina oleksid terve ja hoitud.
Ära karda, sest Jeesus on alati sinuga igal pool, kus sa käid ja oled.


Comments

Popular posts from this blog

Saame tuttavaks!

Küünlaleek pimedas