JEESUS ON ÜLES TÕUSNUD

Piiblisalmid: Matteuse 27:27-50, Johannese 3:16, 18:3-40, 20:1-20

Rahvahulk võttis Jeesuse kinni, et Teda risti lüüa. Jeesus alandas ennast ja lasi ennast risti lüüa, sest ta oli Jumalale sõnakuulelik. Kuigi Ta ei olnud teinud midagi halba, ütlesid inimesed, et Jeesus peab surema. Jeesus läks ristile. Ta teadis, et sureb sellepärast, et meie võiksime olla patust vabad. Jeesus palus oma Isa, et Ta andestaks neile, kes Ta risti lõid. Jeesus võttis meie patud ja haigused oma ihusse, kui Ta rippus ristil.
Piibel ütleb, et need vermed, mis piitsaga Ta seljale löödi, olid meie tervenemise pärast. Jeesus maksis kõigi inimeste pattude eest. Jeesust karistati ristil meie pattude eest.

Kurat ei teadnud, et Jumalal oli plaan – Jeesus sureb ja tõuseb üles. Jumala plaan töötas! Jeesus võitis Saatana! Tänu sellele, mida Jeesus tegi, on ka meil kuradi üle meelevald. Jeesuse vaim tuli tagasi maa peale, läks Tema kehasse ja tõusis surnuist üles. 

Jeesuse ihu oli hauas, mida Rooma sõdurid valvasid. Haua ukse ees oli suur kivi. Kui Jeesuse vaim pöördus tagasi Ta kehasse, toimus suur maavärisemine. Inglid ilmusid ja veeretasid kivi haua avause eest ära. Kui sõdurid seda nägid, olid nad nii hirmunud, et peaaegu minestasid ära. 

Jeesuse sõbrad tulid külastama Jeesuse hauda, kus Jeesus lamas. Kui nad saabusid, leidsid nad eest äraveeretatud kivi ja tühja haua. Nad arvasid, et Jeesuse ihu on ära varastatud. Jüngrid olid ära unustanud, mis Jeesus neile varem rääkis. Ta ütles, et Ta sureb, aga kolmandal päeval tõuseb jälle üles. Hiljem näitas Jeesus ennast oma sõpradele ja siis teadsid nad, et Ta on päriselt elus. Nüüd, kus Jeesus on surnuist üles tõusnud, võivad omada puhast südant kõik need, kes usuvad Temasse, sest Tema kõrvaldas meie patud!


Seekord palume sul leida erinevused kahe pildi vahel siin
Kes soovib värvida, võib printida selle pildi.
Pintsli ja guašši sõpradel oleks vaja seekord aga lisaks veidi maalriteipi, et teha sellist pilti.

Ja nagu ikka, ootame fotosid teie meisterdustest ja infot leitud erinevustest aadressil tyrippk@gmail.com järgmise 2 nädala jooksul, st enne 26.aprilli!
P.S. Kes ei saa printida, võiks töödelda erinevuste fotot vastavalt lapse tähelepanekutele Paint'is ja saata koopia tulemusest.

Comments

Popular posts from this blog

Mis juhtus väikese poisiga?

Saame tuttavaks!

Küünlaleek pimedas