Mesikäpp



Piiblisalm: 1. Korintlastele 13:8 „Armastus ei hävi ilmaski.“

Karu on üks suuremaid loomi metsas. Alaska pruunkaru võib
ulatuda sinu toa laeni ja kaaluda rohkem kui seitse isa kokku. Karud on suured!

Karud armastavad süüa hiiri, oravaid ja kalu. Toitumiselt on karu muidu kõigesööja. Talle ei ole paremat magustoitu kui mesi. Selleks, et mett kätte saada, kisub karu mesitaru puruks. Ta vana, sitke nahk on nii paks ja karvane, et mesilaste nõelamine ei tee talle haiget. Nõelamine ei mõju karule üldse.

Igal talvel poevad karud oma urgu talveunele. Nad magavad vahet pidamata ja ilma söömata mitu nädalat. Siis ärkavad nad üles – on täis energiat ja elu, valmis kevadeks.

See on õppetund, mille sa võid õppida karult: Me uinume, aga me tõuseme jälle üles. Jumal tahab, et sa elaksid kaua siin ilmas. Ta tahab, et sa kasvaksid suureks ja naudiksid elu. Kõik kristlased, kes on surnud ja Taevasse läinud, on nagu karud. Nad magavad Jeesuses, kuid varsti tõusevad uuesti üles.
Karu on alati võitja, sest ta on väga tugev. Jeesus suri risti peal, maeti maha, kuid kolme päeva pärast Ta tõusis uuesti üles. Ta ei kaotanud elu ja surma võitlust – Ta võitis elu ja meie koos Temaga.
Nagu karul on paks nahk ja mesilaste torked ei tee midagi, nii võime meiegi mitte hoolida sellest, kui keegi meile midagi halba ütleb :) 

AUHINNAMÄNG! 
12.aprilli tunni vastuse eest võitis auhinna Aaron, kes saab kingituse kätte selle nädala jooksul. 
Seekord leia veidi pruuni paberit ja meisterda omale ema-isa abiga karu mask. Ootame fotot aadressil tyrippk (ätt) gmail.com kuni 10.maini. Ehk on meisterdamisel abiks see foto, mille pealt saad maski maha joonistada: 

Comments

Popular posts from this blog

Mis juhtus väikese poisiga?

Saame tuttavaks!

Küünlaleek pimedas