Kilpkonn

Kas sa oled kilpkonna näinud? Mis ta selja peal on? Ta kannab oma maja igalepoole kaasa, kuhu ta läheb.
Kilpkonnal on tugev kilp ja talle meeldib ennast sinna sisse peita. Kas sa oled kunagi püüdnud rääkida argliku kilpkonnaga? Just siis, kui sa oled valmis temaga sõbralikult juttu ajama, tõmbab ta oma pea, jalad ja saba kilbi sisse.

Jumal ei taha, et sa käituksid nagu kilpkonn, kui ta sinuga räägib. Ta tahab, et me oleksime julged. Kui sa tahad Jumala õnnistusi kätte saada, pead sa neid Temalt küsima. Kui sa kunagi ei palveta ega palu abi, käitud sa nagu kilpkonn, kes peidab end isegi siis ära, kui tegemist on sõbraga.
Isa Jumal on meie sõber ja Ta ei tee meile haiget. Me peame õppima rääkima Isa Jumalaga ja ütlema talle, et me armastame Teda. Me peame paluma, et Ta aitaks meid. Piibel ütleb: „Sul ei ole seda, mida sa tahad, kuna sa ei palunud.“ Jakoobuse 4:2 (ümbersõnastus, täpsemalt vt siit).
Õpi palvetama Isa Jumala poole Jeesuse nimel, kui sa tahad midagi. Ära ole nagu kilpkonn, kes peidab end kilbi sisse. Kui sa vajad abi, siis küsi. Milles sa vajad täna Isa Jumala abi?
Meile anti Jeesuse nimi. See on meie võti Jumala õnnistuste juurde. Jeesus ütles, et me võime küsida Isa Jumalalt ükskõik mida tema nimel ja Isa Jumal annab selle. 

Me ei pea karjuma, kui me palvetame. Jumal tahab, et me räägiksime ja ütleksime Talle, mida me tahame. Kas sa palvetad kodus enne söömist? Kas sa palvetad, kui sa lähed voodisse? Ära ole nagu kilpkonn! Ütle Jumalale, mis sa tahad!

Comments

Popular posts from this blog

Mis juhtus väikese poisiga?

Saame tuttavaks!

Küünlaleek pimedas