Kui palju?

Vaata hoolega allolevat pilti. 

Kellel on rohkem õunu - kas esiplaanil oleval mehel või poisil puu otsas?


Õigus on sellel, kes vastas, et mehel! Kellel on rohkem, oleneb meie suhtumisest. Ühel on kaks, kuid ta on valmis andma. Teisel on käepärast väga palju ilusaid õunu, kuid ta mõtleb ainult enesele ...

Jeesus on ütelnud: "Õndsam on anda kui võtta!" (Ap 20:35)

Mis sinul on? 

Aega? Kunstiannet? Sõbralikku sõna? Pisikenegi oskus mõnd pilli mängida? Naeratust? Käed-jalad, millega saad kodustes töödes kaasa aidata? Mõistad sa palvetada kellegi eest?

Mitte asjade hulk, vaid su suhtumine on tähtis. See näitabki, kas oled rikas või vaene. Sellest oleneb, kas teistel on sinuga hea või mitte. Kas sa raatsid anda?

Jeesus rääkis kord loo, mis on kirjas Mt 25 peatükis, salmides 14-30. Sama küsimus on sulle täna - kas sa peidad maasse selle, mis sulle on antud, või kasutad ja arendad seda ning oled niiviisi teistele õnnistuseks?

Seekord ootame teie kirju sellest, kuidas saaksid hästi kasutada seda, mis Jumal sulle on andnud. Kuidas saaksid head teha? Võib-olla ei tule sul enam kunagi nii head võimalust kui praegusel hetkel. 

Kui sulle meeldib meisterdada, saad oma joonistatud õunad või need katta liimi/kliistri ning väikeste punase salvräti tükkidega. Pilt jääb sulle mälestuseks. 

Siit on võimalik trükkida välja värvipilt. 

Meile saada foto ja osaled loosimises. 

Kirjuta meile aadressile tyrippk@gmail.com ja me kirjutame sulle vastu :)

"Seepärast nüüd, et meil veel on aega, tehkem head ... !"

Comments

Popular posts from this blog

Mis juhtus väikese poisiga?

Saame tuttavaks!

Küünlaleek pimedas