Keda Jeesus armastab?


Ühel päeval, kui Jeesus oli oma jüngritega koos, tulid mõned täiskasvanud oma lastega Tema poole. Need inimesed tahtsid, et Jeesus õnnistaks nende lapsi. See lugu on Piiblis Matteuse 19, salmid 13-15 ning Markuse 10, salmid 13-16.

Jeesuse jüngrid aga ei lasknud lapsi Jeesuse juurde tuua. Nad arvasid, et Jeesus ei ole lastest huvitatud. 


Jeesus peatas oma jüngrid. Ta käskis neil lasta lastel Tema juurde tulla. Jeesus ütles oma jüngritele, et Taeva Kuningriik on lapsi täis. Jeesus pani oma käed laste peale ja õnnistas neid. Jeesusel on aega laste jaoks. Lapsed on Tema jaoks sama tähtsad kui täiskasvanud. Tänase värvipildi leiad siia klõpsates või skännides lehe lõpus olev QR-kood oma telefoniga.


Jumal armastab väikeseid lapsi. Jeesus ütles, et lastel on kaitseinglid. Kaitseinglid on alati lastega, et neid kaitsta. Jumalal on aega, et kuulata igat lapse palvet. Kui me palvetame, peaksime ootama vastust. Me palvetame Taevase Isa poole Jeesuse nimel.

Kui me palume oma patud andeks, saame me Jumala lasteks. Jumalal ei ole ühtegi lapselast. Kõik saavad olla Tema lapsed. Kui sinu vanemate südames on Jeesus ja sinul ei ole, siis ei tee see sind Jumala lapselapseks. Kui Jeesus tuleb meie südamesse, siis teeb Püha Vaim meid seest täiesti uueks. Me saame Jumala lasteks. Kui Jeesus elab meie südames, peaksime käituma nagu Jumala lapsed.

Kui me teeme midagi valesti või pahasti, siis me peaksime palvetama ja Jumalalt andeks paluma. Jeesus ei jäta meid maha, kui me midagi valesti teeme, aga me peaksime Isa Jumala käest andeks paluma. Jumal annab meile alati andeks, kui me teda palume, sest Ta armastab meid nii väga.

Kallid vanemad! Jeesusel on laste jaoks aega. Ta leidis aega, et armastada ja kallistada lapsi. Võta ka sina oma laste jaoks aega – armasta, kallista ja mängi koos nendega.

Selle piibliloo leiab ka multifilmina (inglise keeles).

Eelmine nädal võitis auhinna Aleksander ja sai omale toreda plastiliinikomplekti. 
Kui soovid AUHINNAMÄNGUS osaleda, saada meile tyrippk (ätt) gmail.com foto oma värvipildist või 
joonista ise Jeesus ja lapsed ning pildista telefoniga!
Täna läheb loosimisele auhind nende laste vahel, kes on vastanud tunnile Känguru.

Comments

Popular posts from this blog

Mis juhtus väikese poisiga?

Saame tuttavaks!

Küünlaleek pimedas